R.D Productions Entertain without borders

 

Visie

 

Een andere mentale gezondheids waakhond voor het inspecteren en voorkomen van psychiatrische mensenrecht schendingen.

 

Doel van de community: Vrijheid, vrede en meer begrip voor mentale problemen en hoe ze op zijn te lossen.

Doel van Psychiatrie: Het tot stand houden van een afhankelijkheid en machts positie. En het ‘marketten’ van psychische stoornissen d.m.v medicatie waardoor herstel niet mogelijk is.

Mijn mening is dat ieder mens het recht heeft op een veilige omgeving waar hij of zij gehoord kan worden en hier naar geluisterd wordt en hieruit een serieuze oplossing op bedacht mag worden!

 

Pessimisme maakt het duidelijk niet beter, maar hoe nu dan verder?!

Ik voelde mij heel lang hopeloos verloren tot het moment dat God in mijn leven kwam en alles ‘shine’ werd.

Na enkele ogenblikken door alle omstandigheden was ik weer de verkeerde kant op gegaan en verslaafd geraakt aan de drank en drugs en weer in het dealer circuit geraakt.

Hierna was het nog erger met me afgelopen als in het begin, maar de pijn, boosheid en verdriet moest onderdrukt worden…

In die tijd verloor ik de controle over mijn doen en laten, ik werd agressief en moest de straat op (er was geen beginnen meer aan)

Na veel opvang tehuizen te hebben gehad woon ik nu in een pleeggezin van Driestroom.

Ik hoop dat ondanks alles er weer een goede band kan ontstaan met de begeleidende pleegouders maar ik begrijp heel goed dat ik dit zelf moet doen en dat dit lang zal gaan duren omdat ik zo veel heb uitgehaald.

 

Ieder mens heeft een vrije wil gekregen, maar het is aan ons wat we hier mee doen!

Alles zal bekend worden gemaakt, goed en kwaad!

 

“Ik geloof dat als ik als een normale jongen was behandeld, het goed met me was gekomen”

MAAR:

Er is altijd licht aan het einde van de tunnel!

Juist op het moeilijkste moment wanneer je het niet verwacht, komt er een oplossing voor ieder probleem, het belangrijkste is HOOP, want als je al hebt waar je op hoopt, is er geen hoop meer!

 

Mensen zeggen; je bent zó geboren, het is nu eenmaal zó…

Maar dan vraag ik aan de hoogst opgeleide mensen: Ja, maar Waarom ben ik dan zó geboren??

Wat is de rede daar achter???

Maar niemand die er een antwoord op wist, of hielden ze soms iets verborgen?

Hoe ik het zie:

Ik geloof helemaal niet in; ‘dat gebeurt zomaar’ of ‘het is je lot’,

ik geloof dat mensen het er zelf naar gemaakt hebben dat kinderen met autisme/een andere psychische

aandoening geboren worden/geworden!

Als je alleen al kijkt naar het aantal E-nummers in producten…

En dan heb ik het nog niet eens over de vele vaccinaties die zeer jonge kinderen verplicht zijn om te nemen

waar de bijwerkingen nog niet eens over bekend zijn…

En is een kind al een klein beetje anders dan de rest, dan wordt er gelijk medicatie voorgeschreven waarvan de schade later pas bekend wordt gemaakt en zo slaaf bent geworden om de instelling te financieren, of zouden ze soms pillen voorschrijven om een cliënt te helpen?!

Als schepje er boven op heb je ook nog ‘de chaotische maatschappij’ waar we vandaag de dag in leven, met de ‘tijd is geld’ cultuur omdat er steeds meer bezuinigd moet worden en mensen toch hun hoofd boven water moeten krijgen ten koste van de zwakkeren die hier onder moeten lijden.

Waar of niet?!

Veel hebben mensen al gelijk hun oordeel klaar liggen.

Ze kijken eerst naar de cijfertjes en de diagnoses, en als ze dat eindelijk weten, dan willen ze ook nog serieus met mij in gesprek en een verhaal horen over mijn kritische kijk??

Lees dan al die shit later pas en leer me eerst kennen!

 

STUKJE OVER DE ZORG:

 

Er zijn heel veel dingen die mensen niet weten, verborgen dingen die veel mensen niet kunnen vatten omdat ze zo schokkend zijn, maar toch is het belangrijk om overal open mee te zijn en de waarheid door te geven, openheid maakt de weg vrij om de toekomst goed in te zien en stevig te staan, terwijl geslotenheid muren bouwt om de persoon heen en opsluit/buitensluit. Vandaar deze site om mensen “wakker te schudden” en ze hun verhaal, of andere gebeurtenissen kunnen uitten!

WakeUP iedereen, we leven in de eindtijd!!!

 

Dit is een klein stukje uit mijn leefgeschiedenis, misschien interessant voor mensen die er open voor staan:

 

Ik was 4 jaar toen ik vanwege mijn psychische problemen het huis uit moest.

Mijn eerste opvangplek was kindergroep ‘Antonius’ in Alkmaar, van daar uit naar “het logeerhuis” in Bergen, vervolgens ‘de Nes’ in Onderdijk waarna ik na ongeveer een jaar daarna overgeplaatst werd naar ‘de Zonnehuizen’ in Zeist….. Daarna wilde niemand me meer hebben en werd ik vervolgens opgenomen in ’Zijn Herberg’ in Friesland waar ik heel veel geleerd heb. Hier ging het ook niet goed ( mensen met een vraag vanuit het autismespectrum zijn gewoon anders). Na een jaar ging ik naar ‘De Hondsberg’ in Noord Brabant, hier heb ik twee jaar gewoond, echter zonder plezier. ‘Noorderhaven’ in Julianadorp is mijn laatste geinstituuttionaliseerde opvang. Ondertussen heb ik goed leren vechten, voor mijzelf opkomen want niet iedereen is te vertrouwen, behalve mijn familie dan (pap en mam, opa en oma en oom Andre) en enkele vrienden (Jeffrey, Robin en Carin).

In dit gevecht zijn ook vaak klappen gevallen door begeleiders die niet professioneel (terugslaan) wisten te handelen.

Doordat de instelling mij een gevaar voor mezelf en voor de samenleving vonden, is er bij de rechtbank een rechtelijke machtiging en OTS aangevraagd, dit leidde van veel verzet tot een hevig gevecht, voor mij maar ook voor de begeleiders.

Er zitten in Nederland nog een tig aantal personen waaronder ook kinderen die zich van geen kwaad bewust zijn, maar door een onveilig gevoel zich verzetten tegen een omgeving waar geen mens wil wonen / gevangen wil zitten.

In Nederland zullen ook zeker nog meer als 10 “Brandons” zitten die vechten tegen een corrupt systeem.

Hiervoor heb ik in samenwerking met Aggression4Fun ’s Heeren Loo een spel in elkaar gezet als demonstratie hiervoor zodat ook deze mensen een gewaardeerde plek in de samenleving mogen hebben.

Uiteindelijk is het me met veel hulp gelukt om uit de klauwen van de instelling te komen en woon nu in een boerderij van Driestroom ‘op Adelaarsvleugelen’, waar ik met veel hoop, geduld en worsteling mijn leven op de rit probeer te krijgen met hoop op een nieuw begin.

 

Het is de bedoeling om aansluiting te vinden bij mensen die ons willen ondersteunen met het Trust project om het leven terug te brengen naar nog ruim 1000 “Brandons” lijdend onder de huidige organisatie van geïnstitutionaliseerde zorg en welzijn gebaseerd op machtsovername.

 

Geïnstitutionaliseerde zorg en welzijn is uit de tijd en slokt het grootste deel van het beschikbare zorg budget op.

Hulpverleners kijken langs de persoon heen, lezen eerst de diagnoses, het gedrag en pas hierna kijken ze naar de vraag en vaak zelfs de vraag voor de vraag. Doordat de cliënt hierin niks heeft te zeggen omdat de profs het toch wel weten ontstaat er een groot gebrek aan vertrouwen zowel bij de hulpvrager als bij de hulpverleners die opdracht krijgen.

Hierdoor ontstaat het vecht en vlucht mechanisme wat zich uit in verzet.

Juist dit kost de maatschappij zoveel geld wat beter besteed kan worden!

 

ONS PLAN:

 

Om het licht terug te brengen aan alle ‘volwaardige’ mensen die nu zijn gelabeld als ‘beperkt’ vragen wij u de onderstaande presentatie te lezen en bij interesse contact met ons op te nemen.

 

Het plan gaat er als kort samengevat als volgt uitzien:

Een aansluitpunt (Trust) voor hulpvragers en hulpverleners, Om bewoners van ’s Heerenloo en andere organisaties weer een volwaardige plek te kunnen bieden in de maatschappij, het vinden van werk en uitjes te organiseren binnen onze Trust.

Dit zet de mensen weer terug in hun kracht waarvoor ze zijn bedoeld waardoor, hier komt het… Binnen een jaar meer als de helft van het huidige zorg budget niet meer nodig zal blijken!

 

Natuurlijk zijn er hulpvragers die hun hele leven onbegrepen zijn gebleven en zo beschadigd door het instituut van zorg en welzijn en de big 5 wetten dwang en drang van de BOPZ (platspuiten, medicatie, opsluiten, fixeren en separeren) dat deze enkel een aantal goede vertrouwde begeleiders behoeven om hun kwaliteit van leven zo veel mogelijk te waarborgen binnen de organisatie.

 

Ons project zal binnenkort beschikbaar zijn op www.appel-dialoog.nl

Een samenvatting kunt u nu al lezen op http://pci.ictforfun.nl

 

© 2016 R.D Productions