R.D Productions Entertain without borders

 

Verstandelijk beperkten instelling ’s Heeren Loo verzwijgt fout

 oktober 24, 2015

 

Het is nu precies 2 jaar geleden dat ik weg ben uit instelling ’s Heeren Loo Noorderhaven in Den Helder waar ik ongeveer 3 jaar heb gewoond.

 

In de testresultaten van de instelling staat dat ik PDD NOS heb en dat ik gemarkeerd ben met een “lichte zwakzinnigheid” (Zwakbegaafdheid met disharmonisch profiel)

 

Nu ik weg ben uit het instituut en in een pleeggezin woon ben ik gestopt met de medicatie die ik kreeg.

 

Ik kreeg eerst Risperdal (2x per dag) Prometazine (3x per dag) en Citalopram (1x per dag) ook kreeg ik Lorazepam (voor het slapen gaan)

 

Nadat ik was afgebouwd met de medicatie bleek dat ik niet alleen rustiger was en minder agressief was, het bleek ook dat ik veel alerter was integenstelling met toen ik die pillen moest slikken.

 

Na ongeveer 2 jaar gestopt te zijn met de pillen deed ik een nieuwe test vanuit het ROC Horizon College waaruit bleek dat ik gewoon normaal scoorde.

 

Ik kon er alleen niet naar school (ze hadden waarschijnlijk te veel aanstootgevende informatie over mijn verleden ingezien)

 

Ook wilde ze het niet proberen omdat ik het waarschijnlijk vanwege mijn autisme niet aan zou kunnen.

Nadat ik de test resultaten liet zien aan de instelling ’s Heeren Loo wilden ze mij geen schadevergoeding geven voor de tijd dat ze mij en andere dom hebben gehouden.

 

Hierna demonstreerde ik op het terrein van ’s Heeren Loo waarna ze me een terrein verbod hebben gegeven van 2 jaar, een schande!

 

Ik heb gezegd dat dit een schending is van de rechten van meningsuiting.

 

Ze beweren dat ik hun privacy schend met de filmpjes die ik op internet heb staan maar hun fouten verzwijgen ze.

 

Ook mijn moeder hebben ze ondraaglijk verdriet aangedaan door de manier waarop ze mij hebben behandeld.

 

Ik ga nu de klacht voorleggen aan de  rechter aangezien ze mij 2 jaar lang niet naar school hebben laten gaan en me niet hebben geholpen met mijn beperkingen maar deze juist hebben verlegd en gecreëerd.

 

Tijd voor een nieuwe revolutie om het systeem grondiger aan te pakken!

 

Er zullen nog zeker meer dan 10 “Brandons” zitten in de instellingen van Nederland die gewoon een menswaardig bestaan kunnen hebben!

 

Ook zouden er meer dan 10.000 mensen wonen in gehandicapten instellingen die gewoon een normaal of hoog IQ hebben maar jaren lang onbergrepen zijn geweest.

 

Deel dit bericht voor meer mensen met een psychische aandoening als respect en om de taboe te doorbreken!

 

 

© 2016 R.D Productions