R.D Productions Entertain without borders

 

Fighting Back From Disorder,

An fight for human right

 

FBFD is an science-fiction game made by RD Games based on the true story of institutional care and wellbeing.

It's 1 Jan 2020 and all separated psychotic and crazy marked persons attacks the authority's of the institute because every fool must be killed because the exploitation from the society.

But 50 percent of that people is high talented but marked as weak-minded because risk of takeover from authority.

Now all of that separated people create a full automatic computer-network to fight for the lives of everyone.

 

It's your mission to fight back with drones and set people free... You can pick-up 5 people at once, drop them to a secure place and go!

 

It's an non-profit & activism game by RD Games** & Aggression4Fun**

**trademarks of Ictforfun (www.ictforfun.nl)

 

Terms Of Service

Privacy policy

 

Requires:

Android 2.3 or higher

Or

HTML5 Web Browser to play online

Remco:

"Dit was nu de negende instelling waar ik op dit moment verbleef, ik was 8 jaar toen ik vanwege problemen het huis uit moest.

Mijn eerste opvangplek was kindergroep ‘Antonius’ in Alkmaar, van daar uit naar “het logeerhuis” in Bergen, vervolgens ‘de Nes’ in Onderdijk waarna ik na ongeveer een jaar daarna overgeplaatst werd naar ‘de Zonnehuizen’ in Zeist….. Daarna wilde niemand me meer hebben en werd ik vervolgens opgenomen in ’Zijn Herberg’ in Friesland waar ik heel veel geleerd heb. Hier ging het ook niet goed ( mensen met een vraag vanuit het autismespectrum zijn gewoon anders). Na een jaar ging ik naar ‘De Hondsberg’ in Noord Brabant, hier heb ik twee jaar gewoond, echter zonder plezier. ‘Noorderhaven’ in Julianadorp is mijn laatste geinstituuttionaliseerde opvang. Ondertussen heb ik goed leren vechten, voor mijzelf opkomen want niet iedereen is te vertrouwen, behalve mijn familie dan en enkele vrienden.

In dit gevecht zijn ook vaak klappen gevallen door begeleiders die niet professioneel (terugslaan) wisten te handelen.

Doordat de instelling mij een gevaar voor mezelf en voor de samenleving vonden, is er bij de rechtbank een rechtelijke machtiging en OTS aangevraagd, dit leidde van veel verzet tot een hevig gevecht, voor mij maar ook voor de begeleiders.

Er zitten in Nederland nog een tig aantal personen waaronder ook kinderen die zich van geen kwaad belust zijn, maar door een onveilig gevoel zich verzetten tegen een omgeving waar geen mens wil wonen / gevangen wil zitten.

In Nederland zullen ook zeker nog meer als 10 “Brandons” zitten die vechten tegen een corrupt systeem.

Hiervoor heb ik in samenwerking met begeleiders van ’s Heeren Loo Noorderhaven een spel in elkaar gezet als demonstratie hiervoor zodat ook deze mensen een gewaardeerde plek in de samenleving mogen hebben.

Uiteindelijk is het me gelukt om uit de klauwen van de instelling te komen en woon nu in een boerderij van Driestroom ‘op Adelaarsvleugelen’, waar ik met veel hoop, geduld en worsteling mijn leven op de rit probeer te krijgen met hoop op een nieuw begin.

Ik ga nu beginnen mijn eigen droom na te volgen.

"

 

Robin:

"ze hebben me in heerhugowaard ook een ander soort pil proberen te geven , zo dat ik alles de aankomen 2 dagen kwijt ben het bleek vooral te gaan om geheugen&verstand , op de tijd had ik het zo moeilijk daar dat ik niet eens tegen de arts wist te zeggen dat ik dan ook me wachtwoorden en alles niet meer zou weten maar gelukkig was nee zeggen heel erg makkelijk"

 

Leendert (Orthopedagoog):

"Zolang mensen het spel niet ziekelijk vinden, is er niets ziekelijks aan. Ik speelde vroeger ook vaak schietspelletjes en dit moet gewoon kunnen."

 

© 2016 R.D Productions